Все нове – добре забуте старе. Капуста смачніша за м’ясо, навіть без соусу

Дуже смачно, корисно, швидко та неймовірно бюджетно! Навіть без соусу капусту з'їдять за одне приймання їжі. Спробуйте, якщо ще не готували таку страву!

Інгредієнти:

  • 500 г капусти;
  • 1 велика цибуля;
  • 3 зубчики часнику;
  • 3 яйця;
  • 4 ст. л. борошна (60 г);
  • 1 ч. л. солі;
  • спеції за смаком;
  • рослинна олія для смаження;
  • за бажанням: сметана або йогурт + кріп та часник для соусу.

Приготування:

1. Капусту нашаткувати. Перекласти в каструлю, залити 4 склянками води, відварити 10 хвилин, інформує Ukr.Media.

2. Перекласти на друшляк. Злити рідину, що залишилася. Трохи остудити капусту.

3. Тим часом обсмажити цибулю з часником у невеликій кількості олії. Додати до капусти.

4. Сюди відправити яйця, сіль, спеції. Всипати борошно і замісити овочеве тісто.

5. Розігріти олію на сковороді. Ложкою викласти оладки. Готувати на середньому вогні до рум'яності з обох боків.

Подати готові оладки до столу! Із соусом буде ще смачніше. Змішайте йогурт/сметану з кропом та часником — так смачно і так просто!

Новини Дрогобича