Густу підливу можна приготувати без борошна, яке замінюють на простий інгредієнт

Підливу можна приготувати густою та оксамитовою, якщо додати в неї певний інгредієнт, але не борошно, інформує Ukr.Media.

Експерти розповіли, як можна зробити зі звичайної підливи справді страву, гідну назватися шедевром кулінарії. Для того, щоб підливу зробити густою і однорідною, господині нерідко використовують борошно або картопляний крохмаль. Але можна скористатися простим інгредієнтом.

Не кожен варіант можна назвати прийнятним. У цьому разі може допомогти звичайна гірчиця. При цьому фахівці зазначили, що додати варто не гірчичний порошок, а готову гірчицю.

Досвідченим господиням відомо, що для загущення підливи можна додати кілька ложок гірчиці. Коли додається гірчиця, інші спеції слід зменшити, тому що підлива за підсумком стане дуже гострою. Варто обов'язково це враховувати, тому що не кожна людина використовує для приготування їжі гірчицю. Необхідно враховувати цей факт під час приготування їжі.

Новини Дрогобича