Багато господарок варять борщ неправильно: шеф-кухар вказав на помилку

Здається, що у приготуванні борщу немає нічого складного. Однак навіть досвідчені господині щоразу припускаються помилки, яка сильно псує смак страви, інформує Ukr.Media.

Виявляється, овочі в бульйон треба додавати не випадково, а в строго визначеному порядку. Спочатку необхідно додавати картоплю і лише за 15 хвилин — капусту.

Картопля в кислому середовищі вариться довше. Якщо ми додамо спочатку капусту, то вона перетвориться на кашу, а картопля залишиться сирою. Засмажку і буряк слід класти наприкінці.

За десять хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист, а потім його забрати. Інакше пряність віддасть забагато ефірних олій та переб'є смак борщу. Коли нагрів вимкнули, лавровий лист видалили та посолити.

Новини Дрогобича